’t Kickertje, voor onze jongste gasten

’t Kickertje, voor onze jongste gasten

2018 is wel een heel speciale editie van Schippop. Zoals ook voorgaande jaren verzorgt’ t Kickertje ook in 2018 de kinderactiviteiten. Kindercentrum ’t Kickertje bestaat 25 jaar en ook Gemeente Midden- Delfland viert een 10 jarig bestaan als Citta Slow gemeente. Dit vieren we ook op Schippop met extra leuke activiteiten. De aftrap van de Citta Slow feestweek begint met een workshop recycle art tijdens de kinderactiviteiten van Schippop.

 

Wat is er te doen?

Hoe ziet jouw toverstaf van fruit eruit? Verwonder jezelf tijdens een show van Mad Science en kom slijm maken. Laat je schminken of zet een stoere

glittertattoo. Kom in de tent bij Tante Es voor een leuke voorleesvoorstelling (vaste tijden). Bouw van mega blokken de mooiste bouwsels en grabbel er op los in de grabbelton. Kan jij je balans houden of jongleren bij de circusspeelplaats? Doof het vuur met de brandweerfiets. Biljartsjoelen wordt een hit! Geen reden om niet te komen.

 

Op en rond het podium

12.00 uur – 12.30 uur aftrap Citta Slow recycle art

 

12.30 uur – 13.00 uur bucket drumming (Bennies Business)  

Bucket drumming behoort tot een van de leukste activiteiten die over is komen waaien uit the USA! Leer tellen in de maat en maak een beat. Zo sluiten we het festival met een goede beat af!

 

13.15 uur – 13.30 uur silent disco

Dans mee met de silent disco! Doe een koptelefoon op en dansen maar!

 

13.30 uur – 14.00 uur bucket drumming (Bennies Business) 

 

14.15 uur – 15.30 uur capoeira (KAHPU FLOW)

Arnold deelt zijn capoeira feest tijdens Schippop! Capoeira is een Braziliaanse dans en vechtsport met acrobatiek, trappen en muziek! Hij zal een demo geven en iedereen laten bewegen en swingen. Daarna begint zijn capoeira workshop! Geniet en doe mee!

 

15.30 uur – 16.15 uur de Lollies

Zing en swing mee met kinderband De Lollies. Winnaars van het Gouden Ei 2011. Elk jaar weer nieuwe liedjes op de lijst. Naast roodkapje en Bob de Bouwer ook hit. Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt dankzij Steck, het poppodium in Delft.

 

16.30 uur – 17.00 uur silent disco

Dans mee met de silent disco! Doe een koptelefoon op en dansen maar!

 

17.00 uur – 17.45 uur de Lollies

Schippop t_kickertje  Schippop | Het leukste festival in de polder