CHEF SPECIAL

Chef’ Special staat voor een avond metCHEF_SPECIAL.jpg
springende mensen, bezwete shirts en uitgelopen make-up. Publiek wordt glimlachend meegesleurd in zorgeloze vibes, en uitzinnige levenslust. De Haarlemse band serveert een muzikale mix van hiphop, reggae, funk en rock; van ontspannen grooves tot stevige gitaarsolo’s. De sound is vergelijkbaar met bands als Fun Lovin’ Criminals, Relax en RHCP.

Vijf muzikale vrienden vormen in 2008 de band Chef’Special. Na korte voorbereiding stappen ze in hun bandbus op zoek naar avontuur. Die tocht brengt ze langs de kust van Frankrijk en Spanje. Twee jaar later rolt de bus nog steeds. De band heeft in 2009 meer dan 80 optredens gegeven, onder andere op Bevrijdingspop (Haarlem) en de Uitmarkt (A’dam).

In november 2009 is de Hungry EP uitgekomen met vier rauwe, smakelijke studiotracks. Deze is meer dan 25.000 keer gedownload. De band is bestempeld als Hollandse Nieuwe door 3voor12, en deed een fotoshoot in de FHM (december ‘09). Alles bij mekaar is Chef’Special een meeslepende podiumact, vol energie en overtuigingskracht, met een groeiende achterban in binnen- en buitenland.

Website:
http://chefspecialmusic.com