DE LINE UP IS COMPLEET!

Het programma is rond! De laatste vier namen van Schippop hebben we in de nieuwsbrief bekend gemaakt. Op 20 juni vanaf 15:00 schitteren naast Sue the Night, Rats on Rafts en Casa de la Muerte ook de volgende bands op Schippop:
 

STUURBAARD BAKKEBAARD

Deze band heeft een mooie festivalgeschiedenis; bijvoorbeeld Lowlands, Noorderslag en Oerol. Hoog tijd voor Schippop dus. Rauwe bluesrock met een twist, daar zijn we helemaal niet vies van!
 

THE COOL QUEST

Serious Talent op 3FM, Soul&Jazz Talent van Radio 6 en dikgedrukt op de flyer van Schippop. Frisse swingende hiphop gemixt met de beste 70ies-funk van The Cool Quest zal ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. Dansen! Dansen! Dansen!

STEYE & THE BIZONKID

Met de heerlijke laid back dansmuziek van Steye en The Bizonkid zal Schippop om 15:00 openen. Denk funk, denk 80ies-pop, denk disco. Of nee, denk maar helemaal niets en kom gewoon op tijd om dit optreden van het podium te zien spatten!
 

AKWASI

De Nederlandstalige rapper Akwasi heeft een aardige staat van dienst binnen de Nederlandse Hiphopscene. Geen standaard artiest en dat is precies wat we bij Schippop graag zien. Mocht je hem nog niet kennen dan moet je Akwasi zeker gaan checken op 20 juni.