EERSTE NAMEN BEKEND!

Het zonnetje komt zo nu en dan alweer tussen de wolken door en de temperatuur stijgt langzaam en voorzichtig richting ‘aangenaam’. Een mooie tijd om ons te verheugen op de zomer! Er staat ons een prachtige festivalzomer te wachten met op 20 juni S chippop als hoogtepunt, al zeggen we het zelf. Onze boekers zijn al volop bezig met de jacht op de mooiste pareltjes voor op het Schipluidense podium en we mogen zelfs vol trots de eerste drie namen al bekend maken!! Volgende maand zullen we de volgende reeks namen bekend maken dus het is verstandig om onze facebook in de gaten te houden en je in te schrijven voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Uitgebreide info over de bands vind je op deze pagina.
 

SUE THE NIGHT

Als je ons volgt op facebook had je al een donkerbruin vermoeden kunnen hebben: Sue the Night. Fris, fruitig, de nodige diepgang en lekker dansbaar. Tussen alle grote festivals door maken ze tijd voor ons intieme festival, we voelen ons vereerd!
 

RATS ON RAFTS

De beste Nederlandse New Wave band van dit moment komt naar Schipluiden voordat ze de wereld zullen veroveren. Ook de donkere kant van muziek zal het goed doen op het zonnige Schippop dit jaar!
 

CASA DE LA MUERTE

Traditioneel hebben we weer een topper van een feestband weten te programmeren. De zelfbenoemde “HellbillyMexicanBalkanPolkaRock” klanken van Casa de la Muerte zullen over de menigte heen denderen. Springen!!