EVELINE VROONLANDEveline02.jpgEveline Vroonland

Het inmiddels traditionele optreden ‘op het veld’ rond etenstijd wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Eveline Vroonland. En daar zijn we heel blij mee!

Haar songs schrijft ze zelf. Niet op gitaar of piano, maar op een loopstation. Door verschillende beats en geluiden over elkaar op te nemen en in een ‘loop’ af te spelen ontstaat er een ritme en melodie. Dat is de basis van een liedje. Door hier diverse zanglijnen en koortjes overheen te zingen ontstaat het eigen geluid dat Eveline kenmerkt.

In 2014 verschijnt schijnbaar uit het niets de eerste EP met daarop het nummer Safe & Sound. De song wordt direct opgepikt door diverse media en Eveline wordt uitgenodigd om live op te komen treden op televisie (DWDD) en op de radio (Giel, Stenders, Domien). Radio 3FM roept haar ook uit tot Serious Talent. Een fantastisch begin en grote pluim voor Evelines songschrijf kwaliteiten.

Haar optreden is van 18.30u tot 19.00u. Zorg dat je op tijd wat te eten hebt en een biertje binnen handbereik, en geniet met het bord op schoot van Eveline Vroonland.

www.evelinevroonland.nl