KRAAK & SMAAK


kraakensmaak.jpgKraak en Smaak (DJ Set)

Weten jullie nog een paar jaar geleden, Baskerville rockte als afsluiter van Schippop! Het is lang geleden dat ons festival een elektronische afsluiter had. Dit jaar herhalen we dat succesvolle trucje, maar dan beter!

Kraak & Smaak(DJ Set) komt namelijk richting Schipluiden. Zelf omschrijven ze hun opzwepende mix van elektronische funk, samples en breakbeats als ‘future funk’. Als Kraak & Smaak aanwezig is, houdt het publiek de voeten in de regel niet op de vloer. Nationaal en internationaal heeft deze live dance-act een uitmuntende reputatie opgebouwd met hun sprankelende shows. Na de albums Boogie Angst en Plastic People kwam in april 2011 het derde album Electric Hustle uit op PIAS. Dit album kreeg lovende recensies.

Afgelopen oktober werd het album Chrome Waves gereleased, waarop verscheidene gasten te horen zijn, waaronder Sam Duckworth en Janne Schra. De eerste singles van het nieuwe album, The Future Is Yours en Good For The City, zijn al door alle grote smaakmakers uit de scene gesupport en de nummers van dit succesvolle Nederlandse producerstrio gaan weer van Londen tot Los Angeles en terug naar Amsterdam.

Op 14 juni is het de beurt aan Schipluiden, bewapend met een live vocalist moet dit wel een succes worden!

www.kraaksmaak.nl