LIVE OP JAN’S DIENBLAD DONDERDAG 17 JANUARI

Aanstaande donderdag 17 januari serveert Café de Oude Jan weer twee leuke artiesten tijdens de derde editie van Live! Op Jan’s Dienblad.

Na twee succesvolle edities, met oa Rogier Pelgrim, Lieve Bertha en Jeroen Kant (alle drie Winnaars Grote Prijs van Nederland), is het weer gelukt een leuke programmering te serveren. 

Om 21.00 uur starten we met het Delftse aanstormende talent PUCK. 
Gewapend met een Epiphone ES-175, een motorjack en bepaalde uitgesproken ideeën zou je kunnen denken dat PUCK de zoveelste rockchick is met een leuk koppie en een grote mond. Maar laat u niet misleiden. De Songs die Puck brengt, hebben wel degelijk genoeg met rock te maken, daar niet van, maar de nadruk ligt daarbij ook op jazz-inlvoeden en pop-ingrediënten. Voeg daarbij een stem met soul, melodieën die nummers makkelijk uittillen boven het reguliere singer-songwriter-werk en afgewogen arrangementen. Dat Puck daarbij het 

Als tweede artiest komt ED optreden.
Sommige mensen rollen toevallig de muziek in. Voor ED was het meer een ‘heilig moeten’. Twee jaar geleden zette hij carrière en eigen huis opzij en richtte zich volledig op de ontwikkeling van zijn eerste soloalbum. ED speelt Feelgood pop met een randje blues. Zijn eerste twee singles, Face Down en So Not Me, werden vaak op de radio gedraaid en Giel Beel omschrijft zijn muziek als KwaliPop! 
Zeker een aanrader dus om te komen kijken!

Kom allemaal gezellig langs! Toegang is natuurlijk gratis.