Nieuws

Word jij onze vriend?

Schippop Vrienden-van-logo-585x215  Schippop | Het leukste festival in de polder
Draag jij Schippop een warm hart toe? Dan kan jij nu ook je steentje bijdragen aan dit prachtige festival! Dit jaar hebben we de 'Vrienden van' in het leven geroepen. Het is vanaf nu mogelijk om ons als particulier te sponsoren. Dit kan in de vorm van 20, 35 of 50 euro. Dus kun je een van deze bedragen missen en wil je ons helpen om Schippop nog toffer, beter en unieker te maken, klik dan HIER. Onze dank is gigantisch! SUPPORT JE LOCALS!

Word jij een van ons?

Schippop Medewerker-585x439  Schippop | Het leukste festival in de polder
Schippop is populair en dat merken wij aan het toenemend aantal mensen dat ons grasveld betreedt. Meer publiek, meer bekendheid en dat betekent dat er wat plekjes vrij zijn gekomen om voor 1 dag, of bij sommige functies meerdere dagen, een van ons te zijn. Wil jij ook bij deze te toffe groep mensen aansluiten en je handen uit de mouwen steken tijdens de jubileumeditie? Schrijf je dan nu in en word een van ons! Wees er snel bij, want vol = vol.... Inschrijven doe je HIER.

Line up 2019 bekend!

Schippop Schippop-1-e1555926806960-585x329  Schippop | Het leukste festival in de polder
We flikken het weer. Een waanzinnig toffe line up voor onze jubileumeditie! Wie staan er op de planken dit jaar? Komen ze! Fresku - Gruppo Sportivo - EUT - Playground Zero - SHHT - Josephine - Indianizer - CAS. Stiltes vallen er niet, want tussen de optredens door verzorgen de DJ's Friss en Irie nog wat lekkere dansbare deuntjes. Zien we je op 15 juni?

Festivalregelement

We houden het graag netjes. Daarom zijn de volgende zaken niet toegestaan mee te nemen naar Schippop: alcoholische dranken (huis-)dieren slag-, stoot- en steekwapens in glas, plastic of blik verpakte dranken harddrugs handel in hard- en softdrugs is niet toegestaan brandjes en open vuur zijn verboden Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig op het terrein. Het is de bedoeling dat iedereen hier gebruik van maakt. Wildplassen is dus uit den boze!

Meer namen bekend!

Schippop Fresku-e1555532463406  Schippop | Het leukste festival in de polder
Nog heel even geduld en de dan is de volledige line-up 2019 bekend! Wie er tot nu toe op ons podium mogen staan? Wat dacht je van Fresku, CAS, Jospehine en Shht! En niet te vergeten Playground Zero. Ook gaat Schippop de grens wat verder over met Indianizer, onze topper uit Italië. Nog een paar namen te gaan en dan weet jij wat je te wachten staat op 15 juni.

Zaterdag 9 juni: Schippop 2018

Schippop Schippop_2017_174  Schippop | Het leukste festival in de polder
aftrapHet startschot heeft geklonken voor de 19e editie van Schippop. De organisatie van jouwfavoriete festival in de polder kwam bij elkaar en de eerste ideeen zijn alweer geboren om erook dit jaar weer een prachtfeest van te maken.Zet hem dus snel in je agenda: Zaterdag 9 juni is de 19e editie van SCHIPPOP!

Tim Knol en The Handsome Poets op Schippop!

Schippop Tim_Knol_header  Schippop | Het leukste festival in de polder
Afgelopen week maakten we maarliefst twee TOPnamen bekend op facebook. Niemandminder dan Tim Knol komt naar Schippop en daar zijn we mega-enthousiast over! Maar datis nog niet alles… Ook de Handsome Poets zijn gestrikt door onze boekeraars en komen onsveld platspelen op zaterdag 9 juni. Je weet wel, die van Dance! the war is over,nananananaaanaaaa…

ACTIVITEITEN VOOR DE KIDS

Schippop kids-will-be-kids-header  Schippop | Het leukste festival in de polder
Kindercentrum 't Kickertje verzorgt al jarenlang op Schippop de activiteiten voor de kleintjes. Dit jaar is dat niet anders en er is genoeg te doen. De Hoornse Hippo's treden op, Team Carvalho verzorgt teakwondo- en zumbalessen en de muzikaliteit kan beproeft worden tijdens bucketdrumming. De kids kunnen dit jaar ook hun talent showen bij 'Schipluiden Got Talent'!  BEKIJK DE FLYER: SCHIPLUIDEN GOT TALENT

VOLLEDIGE LINE UP SCHIPPOP BEKEND

Schippop line-up-2017-bekend  Schippop | Het leukste festival in de polder
De line up van dit jaar is bekend en we mogen wederom een muzikaal gevarieerd programma verwachten. Denk aan dromerige introverte reflectieve hiphop, frisse vrolijke indiepop, een mix van bluegrass, country, folk, blues en Americana maar ook garage-rock en proto-punk De grootste naam op het affiche is Diggy Dex. Deze door de wol geverfde rasmuzikant is volgens onder andere de Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 een niet te missen live act. Daarnaast staan de bij onze zuiderburen al vrij bekende bands Manoeuvres en Black Box Revelation op het programma. De laatstgenoemde band speelde al op Pukkelpop, Rock Werchter en...
Meer berichten zien? Ga Naar Archief