SCHIPPOP 2013 DJ VICCC

SCHIPPOP 2013 DJ VICCC

 %Site Name | %Post Title

DJ VICCC maakt op Schippop 2013 van elke pauze een knallend feest! Zijn Eclectische muziek stijl is een combinatie van verschillende muziekstijlen; Jazz, Lounge, Bossa Beach, Brasil, Slapstick Disco, Candy Dance, Groovy Gipsy en Uplifting House.
Voor je het weet staat de volgende band al weer voor je klaar. 

 

 %Site Name | %Post Title

DJ Viccc
De 42 jarige DJ Viccc voelt zich fris, bruist van de energie en kan je altijd wakker maken voor het draaien van een plaatje. De Rotterdamse DJ bevindt zich al ruim 17 jaar in het Clubcircuit van de havenstad en wat hem vooral aanspreekt in het uitgaansleven zijn de mensen, trends, sfeer en om niet te vergeten, het belangrijkste aspect van een goede avond, “DE MUZIEK”.

Als groot muziekliefhebber en veelvuldig clubbezoeker heeft hij op een gegeven moment de stoute schoenen aangetrokken en is hij aan de andere kant van de draaitafels gaan staan. Nu, anno 2013, is Viccc al ruim 12 jaar proffessioneel DJ en niet meer weg te denken uit het Rotterdamse uitgaansleven.

Zijn platencollectie is door de jaren heen aardig gegroeid en zeer divers waardoor hij een breed aanbod heeft wat betreft verschillende muzieksoorten, stijlen en sferen voor welke gelegenheid dan ook. Daarnaast houdt Viccc zich ook bezig met het organiseren van evenementen en clubavonden waar hij zelf de programmering van verzorgt.

Zijn hoogtepunten van de afgelopen jaren waren toch wel de optredens tijdens de Full Moon Party op Koh Pha-Ngan in Thailand, het Oerolfestival op het strand van Terschelling en het Verse Geesten evenement in de Cruise Terminal te Rotterdam.

 %Site Name | %Post Title