SCHIPPOPGASTEN AFL. 1: TANGARINE

2. “Fields of poetry” 

“Eén van de eerste videoclips uit 2009, waarin duidelijk wordt wat we willen doen “Muziek met elkaar delen en omvormen tot één geheel”.  

3. De Wereld Draait Door

“Het is vreemd wat één minuut op nationale TV teweeg brengt. Bijna 1,5 miljoen kijkers, op 3 in de iTunes top 100, op 47 in album charts en alles met een album dat één jaar eerder is uitgekomen. Het heeft veel deuren geopend en een nieuw album wordt snel opgenomen.”

Geinspireerd door het beroemde programma Zomergasten willen wij van Schippop jullie graag voorstellen aan een nieuw item: Schippopgasten. In iedere aflevering van Schippopgasten is een van de Schippop 2012 acts te gast. En wie te gast is, mag drie Youtube-video selecteren die bijzonder zijn voor de band en deze video’s van commentaar voorzien. In deze eerste aflevering… Tangarine

 

1. “Let me die in my footsteps”

“Het lied waar we Bob Dylan mee leerde kennen in de Film Dangerous Minds uit 1995. We waren toen 12 jaar en kenden en speelde toen nog niet veel muziek. Het maakte veel indruk op ons omdat we op die leeftijd begonnen met liedjes schrijven.”