SCHIPPOPGASTEN AFL. 5: IMMENS

2. Immens – Impressie theatervoorstelling

“Deze video geeft een impressie van de theaterkant. Theater is iets wat we heel graag doen. Mensen komen echt om te luisteren en je hebt de tijd en de ruimte om meerdere kanten van je te laten.  Ook staan teksten hier veel meer centraal. Na de zomer zullen we dan ook zeker weer gaan werken aan een nieuw liedjesprogramma.”

3. Stef Bos – Rue de Mouffetard

“Wij hebben allemaal een verschillende achtergrond, met verschillende inspiratiebronnen. Maar ik, als de liedjesschrijver van de band vind Stef Bos in ieder geval een grote inspiratiebron. Toen ik hem hoorde zingen besloot ik over te stappen van het Engels naar het Nederlands.”

“GRATIS SINGLES VOOR IEDEREEN!

Om alvast in de stemming te komen voor Schippop krijgt iedereen onze eerste 2 singles helemaal gratis. Deze kun je ontvangen via de volgende pagina:

Geinspireerd door het beroemde programma Zomergasten willen wij van Schippop jullie graag voorstellen aan een nieuw item: Schippopgasten. In iedere aflevering van Schippopgasten is een van de Schippop 2012 acts te gast. En wie te gast is, mag drie of vier Youtube-video selecteren die bijzonder zijn voor de band en deze video’s van commentaar voorzien. In deze vijfde aflevering…IMMENS

1. Immens – Aangekleed Verlangen
“Dit was onze eerste single in 2012 en is representatief voor de festival optredens die we deze lente/zomer gaan doen. Immens heeft namelijk 2 kanten. De ene kant is de theaterkant, we hebben 2 theatertournee’s gedaan met de liedjesprogramma’s 4. Het Leven! en Omdat Van Delen Veel Meer Komt. Hierin brachten we vooral kleine luisterliedjes die je aan het denken vooral voelen zitten. Dit aangevuld met achtergronden en verhalen bij de liedjes. De andere kant is de pop/rock kant die we ook op schippop zullen laten zien. Lekker rammen met een eigen Nederlandtalig knalrepertoire.”