SCHIPPOPGASTEN AFL. 6: WOOT

2. WOOT @ SXSW (korte reportage)

“In 2010 is WOOT uitgezonden naar SXSW, om samen met 5 andere bands Den Haag te promoten. Hierdoor heeft WOOT meegedaan aan de Popronde 2010 en de Next Best Band toer begin 2011.”

3. WOOT wint Grote Prijs van Nederland 2011

“Last but not least heeft WOOT eind 2011 de Grote Prijs van Nederland gewonnen in de categorie Rock Alternative. Momenteel werkt WOOT aan een nieuwe EP die in september 2012 wordt uitgebracht.”

Geinspireerd door het beroemde programma Zomergasten willen wij van Schippop jullie graag voorstellen aan een nieuw item: Schippopgasten. In iedere aflevering van Schippopgasten is een van de Schippop 2012 acts te gast. En wie te gast is, mag drie of vier Youtube-video selecteren die bijzonder zijn voor de band en deze video’s van commentaar voorzien. In deze zesde aflevering…WOOT

 
1. WOOT – Jump
“Het nummer JUMP van de EP#1 is in 2009 opgenomen, nadat WOOT de tweede prijs won op de High School Music Competition 2009. Met deze clip is WOOT  bij een groter publiek bekend geworden en heeft deuren geopend naar een aantal bekende festivals, zoals Crossing Border, Walk the Line en de uitzending naar SXSW, Texas, door de gemeente Den Haag, om Den Haag te promoten als muzikale hoofdstad van Nederland.”