SUE THE NIGHT

Als je het hebt over eigentijdse indie dan heb je het eigenlijk over Sue the Night. Fris, fruitig, de nodige diepgang en lekker dansbaar. De band kwam als een speer en zijn zeker nog niet van plan om snel weer te gaan. Ieder jaar heb je tijdens het  festivalseizoen een band die de meeste aandacht trekt en dit jaar kan dat niet anders dan dat dat Sue the Night zal zijn.

De Haarlemse band rond Suus de Groot (zang, gitaar en songwriting) kwam,  zag en overwon. In de loop van 2011 keken ze nog voorzichtig om een hoekje met hun debuut EP en een finale plek in De Grote Prijs van Nederland  maar vanaf 2014 is het knallen geblazen. In korte tijd werden ze door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent, kwam er een 3FM mega hit met The Whale en werd hun fantastische eerste album Mosaic verkozen tot album van de week bij hetzelfde 3FM. Tussendoor waren ze ook al te zien bij De Wereld Draait Door.

Of te wel er gebeurd een hele hoop positiefs rond de band en dat kunnen wij  alleen maar toejuichen. Daarom kunnen wij trots melden dat Sue the Night op ons eigen mooie festival zal staan. Als er nog geen reden was om dit jaar naar het gratis toegankelijke Schippop te gaan dan is Sue the Night ongetwijfeld de eerste!