TWEE NIEUWE NAMEN VOOR SCHIPPOP 2012

Band nummer 3 en 4 voor het Schipluidense popmuziekfestijn op zaterdag 2 juni zijn vandaag bekend gemaakt. Het zijn de fijne mix van folk, blues en country van TOMMY EBBEN and the SMALL TOWN VILLAINS en de magische samenzang en betokkelde snaren van TANGARINE. 

 

OOR over TOMMY EBBEN and the SMALL TOWN VILLAINS:
“Het verhaal dat singer-songwriter Tommy Ebben op zijn tweede album A Whisper To Arms vertelt, klinkt integer en overtuigend. (…) Samen met de strakke begeleidingsband The Small Town Villains maakt de geboren Utrechtenaar hier een reuzenstap in zijn prille carrière. Het eerste album kwalificeerde ik als een uiterst fraai debuut, de opvolger – vaak toch met een hoge moeilijkheidsgraad – klinkt nog volwassener en laat zich moeiteloos inpassen in de spannende wereld van de folkrock.”

Hun laatste album mag dan Wintersongs: The December Sessions heten, zo gek veel zit daar niet achter legt TANGARINE droogjes uit in de De Wereld Draait Door. Niets dat een optreden op een zonovergoten Schippop in de weg staat dus. 

Nog meer voorluisteren? Check Tommy Ebben and the Small Town Villains, Tangarine en de andere Schippop 2012 acts die nog zullen volgen in onzeSchippop 2012 Spotify playlist.

Benieuwd naar de muziek van de afgelopen jaren? Luister dan ook naar de Spotify lijst Schippop Classics!