WAT IS SCHIPPOP?


Schippop is een gratis popfestival dat jaarlijks wordt gehouden in Schipluiden (vlakbij Delft). Het is geen grootschalig festival maar het is intiem en de sfeer is goed. Schippop staat erom bekend dat de programmering veelzijdig is en dat de bands die geboekt worden aan de vooravond van het grote succes staan. Bands die in het verleden het Schipluidense grasveld onveilig maakten, stonden niet lang daarna op de grote landelijke festivals. Denk aan Dewolff, Triggerfinger, Chef’s Special, Kensington, Diggy Dex, Fresku & Will and the People.

Benieuwd naar de line-up van dit jaar of van voorgaande jaren?

“Bij festivals denk je wellicht aan uitgestrekte grasvelden, drie podia en een veel te strakke programmering. Zodat je zelfs op je vrije dag aan het plannen bent! Dat is bij Schippop duidelijk niet het geval. Een charmant podium siert een lief grasveldje vlak bij de plaatselijke tennisvereniging. Naar het blijkt ruimte genoeg voor Schippop. Alles is netjes verzorgd. Geluid, eettentjes, dixies, kinderopvang, en ook het weer werkt mee. Wederom een bewijs dat er niet veel nodig is voor een leuk festival.”

3voor12 - Den Haag

WAAR EN WANNEER?


Op 11 juni 2022 vindt de 21e editie plaats op evenemententerrein Tiendweg in Schipluiden. Vanaf 13:30 uur barst het feest los en is er ook voor de kinderen genoeg te doen. Wij zijn momenteel hard bezig om weer een prachtige line-up neer te zetten. Er is ieder geval genoeg te beleven dus je bent ieder geval de hele middag en avond onder de pannen!

Reserveer 11 juni 2022 dus in je agenda!

Je kunt natuurlijk lekker komen fietsen, en als je uit de richting van (station) Delft komt kun je met je (OV-)fiets vanaf station Delft komen, dan ben je ongeveer 20 minuutjes onderweg. Je kunt ook de bus pakken, bus 33 halte Schipluiden, Gemeentehuis.

FESTIVALREGELEMENT


We houden het graag netjes. Daarom zijn de volgende zaken niet toegestaan mee te nemen naar Schippop:

  • alcoholische dranken
  • (huis-)dieren
  • slag-, stoot- en steekwapens
  • in glas, plastic of blik verpakte dranken
  • harddrugs
  • handel in hard- en softdrugs is niet toegestaan
  • brandjes en open vuur zijn verboden

Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig op het terrein. Het is de bedoeling dat iedereen hier gebruik van maakt. Wildplassen is dus uit den boze!

CATERING


Wat is een festival zonder foodtrucks? Ook Schippop zorgt ervoor dat jouw inwendige mens niks tekort komt! We hebben verschillende cateraars die ervoor zorgen dat jij aan voldoende hapjes en drankjes komt. Gegrilde kip, pannenkoeken, loempia’s en meer, je kunt rond etenstijd lekker op het terrein blijven en je hoeft dus niets van de muziek te missen.

CONTACT


Op de contactpagina staan contactgegevens voor de verschillende afdelingen binnen de Schippop organisatie.

Heb je een vraag en/of opmerking, neem contact met ons op!

Ga Naar Contact